Outdoor

				Síelés Svájc legszebb síterepein

4000 méteres hegyek lábainál síelni vagy snowboardozni nem mindennapi élmény – ezen kívül hóbiztos pályákat és káprázatos kilátást kínál a Jungfrau Régió. Aki pedig gleccseren szeretne csúszni, annak irány Zermatt vagy Saas Fee, ahol szinte órákon keresztül húzhatjuk a jobbnál jobb íveket liftezés nélkül!

Tengerikajakkal várost nézni? Talán nem szokványos közlekedési eszköz, de a Bodeni-tó partjai mentén valószínűleg a legpraktikusabb.

Biciklitúráinkon a kétkerekű lehet cél és eszköz is. Praktikus a nyeregben letudni nagyobb távlságokat vársonéző, felfedező útjainkon, de nem riadunk vissza a hágóktól, erdei utaktól sem – nem beszélve a tókerülő vagy országokat átszelő túrákról.

Klettersteig az Alpok legkiépítettebb részein

Tapasztalt túrázoknak nem idegen a Klettersteig vagy Via Ferrata kifejezés, mely alatt a sziklafalon kiépített „túrista utakat“ értjük. Sisakkal a fejen, beülővel a drótkötélhez karabínerezve biztonságosan vezet az út kitett sziklafalon, létrán, függőhídon vagy drótkötélen a másképp megközelíthetetlen csúcs felé.

Legyen szó kényelmes kirándulásról, kiadós kaptatóról vagy 4000m fölötti magashegyi túráról, a svájci Alpokban fantasztikus élményben és kilátásban lesz részünk. A táj és a növényzet változatossága szemet-lelket gyönyörködtet.